Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od začátku roku je Eliška Bučková (34) v jednom kole. Kvůli přípravám na premiéru muzikálu Kvítek Mandragory neměla čas na nic jiného a v brzké době bude pro změnu chystat dětský rybářský tábor, jenž vede se svým expřítelem, rybářem Jakubem Vágnerem (42). Že by do svého už tak nabitého programu nacpala exotickou dovolenou, kde by si užila zasloužený relax, v to už ani nedoufala.

Nakonec si ale modelka přece jen postavila hlavu a rozhodla se vyrazit na dovolenou stůj co stůj. „Tímto prohlašuji, že ještě před tím, než se na měsíc ubytuji ve svém bivaku na rybářském táboře a nazuji holinky, pojedu k moři! I kdybych se měla “urvat” jenom na pár dní,“ jásala na Instagramu kráska s výstavními trojkami a prozradila, že míří na Srí Lanku.

Aby své fanoušky na zával fotek z ráje předem připravila, poslala jim jednu momentku v luxusních plavkách, v nichž bude svou křehkou figuru u moře vystavovat. „Už jenom kvůli těmto plavkám. A hlavně jsem se konečně odhodlala k tomu, abych poprvé vyzkoušela jógu. Já jsem věděla, že ten čas jednou přijde,“ naznačila půvabná brunetka, že se na dovolené nebude jen válet na pláži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám