Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačce Tereze Aster Vágnerové se před třemi měsíci narodila rozkošná dcerka Madlenka. Šťastná maminka ale nepřestala pracovat ani po jejím narození. Bratrovi Jakubovi Vágnerovi (42) pomáhá s jeho rybářskými aktivitami a už se chystá vrátit i na divadelní prkna. V září ji čeká obnovená premiéra muzikálu Fantom opery, v níž si opět zahraje roli baletky Meg.

Má to ovšem jeden háček. Na baletku je totiž Tereza po porodu tak nějak bytelnější. "V těhotenství jsem přibrala 27 kilo. A 17 mám pořád ještě nahoře. Věřím, že přes léto zhubnu tak deset. Už se cítím na to, abych začala cvičit, navíc jsme s Monikou Sommerovou, která hraje hlavní roli Christine, začaly chodit plavat," řekla nám Tereza, když spolu s dcerkou dorazila na první zpívanou zkoušku Fantoma do GoJa Music Hall, kde se bude slavný muzikál od 14. září opět uvádět.

"Zatím se mi nechce nechávat malou doma samotnou, pořád ještě kojím. Naštěstí má partner jako architekt svůj vlastní ateliér, a tak je časově flexibilní, tak mi pomáhá a malou bude vozit po Stromovce, zatímco já budu zpívat. Fantom opery je ale jediný projekt, ke kterému se vracím. Je to moje srdeční záležitost," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám