Hlavní obsah
Článek

Po vítězství v České Miss se Eliška Bučková (34) natrvalo přestěhovala z rodné Strážnice do Prahy. Se svou rodinou ale samozřejmě i nadále udržuje velmi úzké vztahy a vzájemně se s nejbližšími navštěvují.

Před pár dny u ní například pobývala maminka Blažena, v hlavním městě se ale příliš dlouho neohřála, neboť držitelka titulu Česká Miss 2008 přijala pozvání na párty autosalonu v Brně, a tak obě odcestovaly opět na Moravu.

„Mám doma na prázdninách maminku, slíbila jsem jí, že si to užijeme, do toho přišla tahle nabídka, tak jsme spojily příjemné s užitečným,” řekla nám modelka.

Do Brna dorazila Eliška opravdu jen na otočku a po absolvování příjemných povinností se vracela domů. „Máme doma štěňátko čivavy. Naše fenka porodila, tak máme devítidenní miminko,” pochlubila se nadšená Bučková.

Přestože Eliška chová plemeno vyznačující se drobným vzrůstem, nejedná se o žádného polštářového lenocha. „Naše fenka je sice malinká, ale vždycky jsme z ní dělali teréňáka. Často se mnou a partnerem (rybář Jakub Vágner (42) - pozn. red.) vyráží do terénu, je osvalená. Takhle se budeme stavět i k druhému štěňátku,” říká Eliška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám