Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vídáme fotky Elišky Bučkové (34), které si vystavuje na sociální sítě, když vyráží s přítelem Jakubem Vágnerem (42) na expedice anebo jenom k rybníkům, skoro bychom ji nepoznali, když se se hodí do gala. Tak tomu bylo na představení nové značky, se kterou spolupracuje.

"Většinou se fotím anebo chodím nenalíčená, a když se jednou za čas nalíčím, tak bych se za sebou možná otočila i já," smála se. "Tady to i spoluorganizuji a užívám si to víc v backstagi, než když jsem na mole," dodala.

Proti tomu, jak jsme Elišku znali dříve, ji život vedle rybáře hodně změnil. Vozívala si na dovolenou třeba i svářečku na vlasy, kdyby jí vypadl navařený pramen z prodloužených vlasů, aby vypadala pořád úžasně. Do Mongolska ani k rybníkům si ji ale nebere. "Ale i proto, že jsem změnila metodu prodlužování vlasů," upřesnila.

"Ale nemusím jet ani na expedici, stačí, abych jela na Katlov, a tam si ani nefoukám hlavu, nelíčím se, aby pleť dýchala. Ale když jsem v Praze, tak to vytuním. Na to chodit nenalíčená jsem si zvykla, i když většinou má člověk ostych třeba před partnerem. Ale tím, že jsme půl roku fungovali jako kamarádi a naše první společná cesta byla do Amazonie, kde jsem se moc nelíčila, tak už jsem nemusela nic skrývat a vstávat dřív, abych se namalovala, než se partner probudí," svěřila.

"Kuba mě má nejraději odlíčenou, a když mám kudrnaté vlasy, ale to říká každý chlap. Když jsem doma na Katlově, tak to mám tak, že mám rozdělené oblečení na to hezké, které zůstane v Praze, a takové to méně hezké až hnusnější mám tam, protože bizonům se opravdu příliš líbit nepotřebuju. Taky nosím tepláky, a protože tam docela fouká, i jiné méně sexy věci," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám