Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že jí to jednou pod čepcem bude náramně slušet? Někdejší Česká Miss Eliška Bučková (34) vyzařuje kvůli lásce citu tolik, že to musí být pozorovatelné i mimo sluneční soustavu. Když na ni teď módní návrhářka Petra Pilařová navlékla svatební šaty, ještě jako by láskyplné emoce vyzařovala ještě mnohem víc!

Eliška se stala tváří nové kolekce svatebních a společenských šatů. A že podobné zakázky od doby, co randí s Jakubem Vágnerem (42), skoro nebere! Prakticky pověsila modeling na hřebík a strašně si vybírá práci, kvůli které by od kouzelného rybníku Katlov na Kutnohorsku vůbec odjela.

Už když spolu začali s Jakubem randit, spekulovalo se, jestli do toho hned nepraští. „Svou svatbu plánuji od patnácti let, asi jako každá žena. Jen se mění můj vkus, co se typu šatů zvolit. Až k tomu jednou opravdu dojde, půjde o velkou veselku. Jen z mé strany rodina čítá zhruba stovku lidí,“ směje se Bučková.

Ta si fotografie od Jiřího Šubrta, jež vznikly v pražských Havlíčkových sadech, nemůže vynachválit.

A dojde tedy vůbec v dohledné době k sňatku? „To nevím, žádost o ruku zatím nepřišla,“ směje se dívka, která nám nedávno jen napůl z legrace na kameru říkala, že by mladého Vágnera stejně odmítla. Prý na všechno moc spěchá.

Reklama

Další články

Načítám