Hlavní obsah
Článek

Bydlí na břehu jezera, potkávají přes den víc zvířat než lidí a oddávají se jeden druhému. Vztah modelky Elišky Bučkové (34) a Jakuba Vágnera (42) vypadá jako dokonale harmonický, ale přece jenom mají mezi sebou rozepře. A to kvůli tomu, kdy počít dítě a kdy skočit do chomoutu!

Jakub si soužití s Eliškou, která se k němu přestěhovala v únoru, randí spolu ale už tři čtvrtě roku, vychvaluje.

„Lidi by se měli ve vztahu vzájemně doplňovat. Našli jsme svou společnou cestu, jak jít životem. Zatím se nám to daří. V Praze jsme rádi, ale mnohem radši jsme na Katlově. Koukáme se na vodu, na zahradu nám chodí srnky, divočáci a zajíci, naši psi je tu prohánějí. Je nám tu hrozně hezky,“ říká Jakub.

Ten se chystá postavit u jezera srub, pak zbourat původní dům a na jeho místě postavit pro sebe a svou přítelkyni nové hnízdo lásky.

Dvojici jsme navštívili v době, kdy na místě probíhalo juniorské mistrovství světa v lovu kaprů. „Jsem moc ráda, že jsou tu lidi. Když jdu ráno běhat kolem rybníka, zdravím jenom kachny a kapry, teď si můžu konečně i popovídat,“ směje se Eliška.

Vágner ale má se svou drahou dvě zásadní neshody. První je, že vše pod pětadvacet stupňů je pro ni Sibiř, takže topit se u nich doma musí hodně a hodně dlouho, a také vůbec nespěchá na založení rodiny a svatbu.

Touží po obojím, Bučková ho ale brzdí. „Chtěla bych s ním dítě, ale na všechno je spousta času. Neshodneme se v tom, máme na to jiný názor,“ dodala Eliška s tím, že vše je určitě v plánu, jen ne tak brzy, jak by si Jakub přál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám