Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Jakub Štáfek (33), který se minulý měsíc oženil s přítelkyní Dominikou, se kterou má dceru Olivii, pracuje na plné obrátky. Momentálně natáčí snímek Zatmění, ve kterém bude k vidění mj. i drsná bouračka.

V průběhu natáčení ale za volantem seděli kaskadéři, nikoli sám herec. Jelikož má ale Kuba rád adrenalin, nevadilo by mu, kdyby si za volat musel sednout on.

„V tomto případě není vidět do auta, takže je to jedno, ale divák je jinak neoblomný a nekompromisní. Kdyby bylo vidět, kdo tam sedí, tak bych to dělal sám. Nebál bych se, ale v tomto směru je to zbytečné,“ řekl Super.cz.

Sám Jakub se ale ve skutečnosti snaží za volantem chovat zodpovědně. „Já jsem opatrný řidič. Nejsem moc na rychlou jízdu, jsem spíš na offroad. Mám rád bahno, lesní cesty, pole, louky. Takže to mě baví."

A co je pro Jakuba Štáfka větší adrenalin, box, nebo jízda autem? „Určitě box," dodal herec. Ve filmu Zatmění, který má prvky chladného severského dramatu, se dále objeví např. Ján Jackuliak, Jan Zadražil či Tereza Švejdová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám