Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jakub Štáfek (33) definitivně končí v seriálu Ulice. Před téměř dvěma lety se seriálem po třinácti letech rozloučil, začátkem letošního roku se po pauze vrátil. Ne však na dlouho. Nyní to vypadá, že se loučí herec definitivně.

"Je to tak, s Ulicí se loučím," řekl Super.cz Štáfek, který když se vracel, věděl, že to je jen na krátký čas. Nyní se chce soustředit na bojové sporty, které jsou jeho velkým koníčkem.

"9. 11. budu mít premiéru v Oktagonu. Veškerá práce mi skončila, věnuju se přes léto jen tomu. Budu mít dvoufázové tréninky," vysvětluje herec.

Za sebou má řadu zranění. Kromě zlomené ruky měl také vyhozenou čelist. "Hůř se s tím mluví, jinak je to v pohodě," usmívá se.

Nyní se může věnovat trénování naplno. "Ostřejší tréninky přijdou teď. Potřeboval jsem před kamerou ukončit veškerou práci, abych producentům případně nedělal problémy, že budu na natáčení chodit se zlomeným nosem," dodal Štáfek na párty Iqos na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám