Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devátý ročník show Česko Slovensko má talent zná svého vítěze. Stala se jím taneční skupina Diamonds, která si odnesla výhru 40 000 eur. Vítězství bylo opravdu zasloužené. Tanečníci ve věku od 4 do 24 let dohnali svým vystoupením porotu k slzám.

Finálovým večerem provázela sehraná moderátorská dvojice David Gránský (32) a Jasmina Alagič (34), nebyla nouze o zajímavá vystoupení i hvězdné hosty.

Po několika měsících castingů, které se kvůli covidu konaly poprvé také online, vybrali diváci vítěze z osmi finalistů. Taneční skupině fandila i porota ve složení Jakub Prachař (40), Diana Mórová (54), Marta Jandová (50) a Jaro Slávik (49), kteří mladé talentované tanečníky poslali díky Zlatému bzučáku rovnou do finále.

Na druhém místě skončila krásná zpěvačka Dominika Titková a třetí příčku obsadil sympatický tanečník Noro Grofčík. Letos je to podruhé v historii soutěže, kdy zvítězili čeští účastníci. V minulosti se to podařilo hned v prvním ročníku (2010) akrobatům DaeMen.

Nejlepší a nejzajímavější výkony, ale i ty největší bizáry letošního Talentu si diváci mohou připomenout ve speciálu Česko Slovensko má Silvestra, který uvede Prima 31. prosince.

Reklama

Další články

Načítám