Hlavní obsah
Článek

Jakub Prachař (40) a Libor Bouček (43) se ocitli v nevšední situaci. V zábavním pořadu Inkognito si nasadili andělská křídla a působili tak opravdu vtipným dojmem. V rámci pořadu totiž celebrity hádají, jaké povolání vykonávají přítomní hosté.

Slečna, která se živí jako kostýmní výtvarnice se zálibou ve výrobě andělských křídel, pro ně byla velkým oříškem. Dva své exempláře přinesla i do studia. A protože se po celou dobu hádání s Jakubem Prachařem vzájemně dobírali, tak když přišlo na dotaz, kdo si má obří křídla zkusit, bez rozmýšlení řekla Kubovo jméno.

Prachař si opět neodpustil narážky na svou vztahovou minulost. Vtípky například na téma svého nepodařeného manželství s Agátou Hanychovou (38) ostatně několikrát vytáhl i v pořadu Česko Slovensko má talent.

„Je lepší být pták než paroháč,“ neodpustil si hned v počátku šťavnatou poznámku Jakub, který s křídly na zádech vypadal legračně. „Taky s tímhle neprojdeš do dveří, ale má to takovou větší grácii…,“ dodal dále a všichni okolo se dusili smíchy. Konkrétně Libora Boučka však smích přešel, když zjistil, že jsou ve studiu jedna křídla připravena i pro něho.

„Kubo, my už jsme spolu zažili v televizi ledasco, ale tohle je unikum,“ kroutil hlavou Bouček s křídly na zádech. A Prachař měl v rukávu pohotovou odpověď. „Já jsem se posledními sedmi roky v zásadě prostyděl, takže mě tohle rozhodně nemůže zarazit,“ uzavřel Prachař.

Reklama

Další články

Načítám