Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) má za sebou další vztah, který nevydržel. S truhlářem Adamem Raiterem se rozešli po tříměsíční známosti. Poslední rok se vedle Agáty objevili už 4 muži, bohužel žádný vztah nepřežil čtvrt roku.

"S Adamem to neklapalo, tečka. Už jsem se věkem naučila některé věci zbytečně nerozmazávat. Myslím, že zrovna v tomto případě je to skvělé rozhodnutí," řekla Super.cz Agáta.

Sama přiznává, že přemýšlí nad tím, proč jí vztahy s muži od rozchodu s manželem Jakubem Prachařem (40) nevychází. "Zamýšlím se nad tím. Určitě," přiznává. "Fakt bych teď chtěla zkusit být sama. Rok jsem byla sama po rozchodu s Jakubem, vytrpěla jsem si to sama. Dokážu být sama se sebou. I teď je mi fajn, když jsem s dětmi. Bohužel tomu občas podlehnu, poslední rok to bylo asi dost, to ano, bylo to pravidelný," říká upřímně.

Její děti Kryšpín a Mia posledního partnera Adama doma pravidelně vídaly. Jak ony to zvládají. "Děti to zvládají v pohodě. Adam s námi nebyl pořád, nebydlel tady. Občas jsme jeli na výlet. Oslovovaly ho Adame, občas ho tu viděly, rozhodně mu neříkaly strejdo. Moje děti jsou zvyklé žít mezi mnoha lidmi, chodí mi sem běžně návštěvy, zahradník, rozhodně neviděly, že by mě líbal, byl braný jako kámoš. Na to jsem si dávala pozor," dodala Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám