Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opět je zamilovaná až po uši. Agáta Prachařová (38) před pár dny přiznala, že je po jejím boku nový muž a nedlouho poté se pochlubila i společnou fotkou. Nyní si se svým úlovkem vyrazila na romantický výlet do Vídně, odkud poslala vzkaz.

„Stačí mi dát dort a přestanu špulit,“ připsala si Agáta k fotce, na které se usmívá a za zády má svého nového partnera. K novému vztahu jí začali fanoušci psát nejrůznější vzkazy, nejen to, že je její nový přítel sympaťák, ale někteří dokonce přišli s tím, že je podobný herci Jiřímu Pomejemu. „Pomeje za mlada,“ napsala jedna fanynka a další se přidala. „Ale úplně! Čtu komentáře jen proto, zda to někdo taky vidí,“ dodala další.

Většina z fanoušků Agáty se však shodla na jednom, přejí jí, aby to s novou láskou konečně vyšlo. „První, co mě napadlo, že tohle by mohlo konečně vyjít. Sluší vám to spolu,“ stálo v jedné ze zpráv. Modelka po rozchodu s manželem Jakubem Prachařem (40) totiž zatím moc štěstí neměla. Neklapalo to s pohledným makléřem Zdeňkem ani později s kameramanem Markem, do třetice všeho dobrého by to tak mohlo vyjít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám