Hlavní obsah
Článek

Lyže a hory vyměnila Agáta Prachařová (38) za teplo a vyrazila na první romantickou dovolenou se svým novým partnerem Zdeňkem Turkem (36). Jak se Agáta svěřila na sociálních sítích, syna Kryšpína a dceru Miu hlídají jejich tatínkové, a tak mají bývalá modelka a její nový kluk spoustu času jen pro sebe.

Páreček si užívá thajský Bangkok a Agáta své fanoušky samozřejmě nezapomíná zásobovat zážitky z cest prostřednictvím fotek a videí na sociálních sítích. Výlety, masáže, thajské jídlo a osvěžující drinky - takhle si zatím hrdličky vychutnávají svou první velkou dovolenou. Zamilovaná Agáta svého blonďatého sympaťáka neskrývá, a dokonce se pochlubila společnou fotkou, na které jí dává hubičku.

Agáta Prachařová s dcerou Miou

„Teď mi může být i 14....Život si plánuješ různě, občas to nevyjde tak, jak si přeješ, ale důležité je žít a začít znova...,“ napsala Agáta k fotce. V popisku zřejmě naráží i na své manželství s Jakubem Prachařem (40), které opravdu nedopadlo tak, jak si ho na začátku představovala. Jak se zdá, po složitém období je nyní zase šťastná a její nový partner všechny bolavé rány zahojil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám