Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejočekávanější návštěvník letošní řady Talentu nezklame a jako každoročně dorazí předvést své nadání.

Jozef Pátrovič k show Česko Slovensko má talent neodmyslitelně patří. Poprvé se před porotu postavil v roce 2010, hned v prvním ročníku, kdy v porotě usedli Jan Kraus (70), Lucie Bílá (58) a nekompromisní Jaro Slávik (49).

Pátrovič zpěvem neohromil, vysloužil si červené křížky, ale víc než pěveckým výkonem porotu odradil svým způsobem vyjadřování. Nevydařený výkon přisuzoval špatným podmínkám v zákulisí. Vydýchaný vzduch, únava z nekonečného čekání a špatně sestřižený hudební záznam údajně způsobil, že mu jeho vystoupení nevyšlo. Výmluvy porotu nepřesvědčily, naopak odradily.

Rodák ze Slovenska se ovšem nevzdal a dorazil na natáčení i další rok. Nevynechal ani jednu z následujících řad. Od té doby se sice jeho pěvecký projev nikterak nezlepšil, ale stal se neodmyslitelnou ikonou pořadu a vybudoval si velkou fanouškovskou základnu.

Průběh jeho vystoupení zůstává stejný: Pátrovič za velkých ovací nastoupí na pódium, přednese novou píseň a jako vždy odchází domů s nepořízenou.

Jeho letošní návštěva bude ale něčím jiná. Jakub Prachař (40) nechal vytvořit unikátní zlatou sošku s podobiznou Pátroviče, kterou v Talentu získávají ty nejhorší výkony. Naopak soutěžící, kteří porotu nadchnou mohou dostat stisknutím zlatého bzučáku přímý postup do finále.

Jaká bude Pátrovičova reakce, až uvidí vlastní sošku? Podívejte se ve videoukázce.

Reklama

Další články

Načítám