Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) zareagovala na nový vztah manžela Jakuba Prachaře (40), se kterým už delší dobu nežije.

Prachař byl totiž fotografy přistižen po boku krásné topmodelky Denisy Dvořákové (32), když si to vykračovali po ulici ruku v ruce, a podle snímků se k sobě měli víc než přátelsky.

Samozřejmě že každého zajímalo, co na to Agáta, která si tou dobou užívala relaxu v Izraeli.

Už nějaký ten pátek skrze své sociální sítě naznačovala, že Prachař u ní skončil a začíná si zvykat na život jen se svými dětmi. Teď navíc promluvila o novém muži v jejím životě!

Kdo by ale čekal, že se jedná o urostlého surfaře, se kterým se v Izraeli spřátelila, a dokonce spolu byli přistiženi v Praze u Prachařové doma, ten je na omylu. Agátino srdce si prozatím získal pouze její milovaný surf.

„Můj nový kluk navždy,“ napsala Agáta k fotce na Instagramu. O pár hodin později přidala další snímek se svým novým „klukem“, kde září s úsměvem od ucha uchu a píše o tom, jak je po surfování šťastná.

Bývalá modelka se sice snaží dát najevo, že ji nová láska jejího manžela nijak nerozhází, ale ustavičné narážky na sociálních sítích typu „lepší být sama, než s někým ztrácet čas“ nebo „tři jsou super rodina“ naznačují, že rozpad jejího manželství Agátu chladnou nenechává.

Reklama

Další články

Načítám