Hlavní obsah
Článek

Nedávno se objevily fámy o tom, že porotkyně Talentu Diana Mórová (54) měla v minulosti pletky se ženatým Jakubem Prachařem (40), s nímž zasedá v porotě. Mórová všechny klepy důrazně odmítla s tím, že s Kubou nikdy nic kromě pracovních aktivit neměla.

Momentálně prý po jejím boku není žádný partner. Pokud by byl, vědělo by se o tom. „Já nikoho neschovávám, nikoho takového nemám. Ale budu se těšit, že někdo takový přijde,“ řekla Mórová slovenskému magazínu Šarm.

S Prachařem opět zasedla v porotě další řady show Česko Slovensko má talent, práci s ním si pochvaluje. „On mi vždy rád nakládá. Je zlatíčko, on může všechno. Vždy mě rozesměje, udělá mi dobrou náladu, a to je důležité. Ví, že mu to vrátím, a tak se dobíráme. V práci potřebujete, abyste měli někoho, s kým se škádlit. Dodá to vaší práci šťávu, že se do ní těšíte a zabavíte se,“ řekla ještě předtím, než se objevily zmíněné klepy, Šarmu.

Prachařův osobní život neřeší. „Toto téma mě vůbec nezajímá, ani nemá proč. To, co dělá v Česku, mě fakt nezajímá,“ odpálkovala všechny fámy důrazně Mórová.

Jakubovo manželství s Agátou Prachařovou (38) prochází krizí. Agáta momentálně relaxuje s rodinkou v Izraeli, kam přijela za maminkou Veronikou Žilkovou (62) a jejím manželem Martinem Stropnickým, jenž tam působí jako velvyslanec. Fanouškům a případným nápadníkům se už několikrát pochlubila parádní figurou v plavkách.

Reklama

Další články

Načítám