Hlavní obsah
Článek

Momentálně to má pracovně hodně pestré. Herec Petr Vaněk natáčí další roli gaye. Už jsme ho tak viděli ve filmu Všechno nebo nic, v primáckém rodinném seriálu, a v současnosti zkouší roli zloducha, profesora Moriartyho v muzikálu o Sherlocku Holmesovi.

"Jsem rád za rozdílné nabídky. Moriarty je radost a krásná exprese, zatímco Tátové na tahu jsou úžasný civil," říká s tím, že neuvidíme ani jeho, ani jeho seriálového partnera Jakuba Prachaře (40) jako vykroucené karikatury gayů.

"Měl jsem hodně židovských rolí a těmito to trochu vyrovnávám. Když přišla režisérka Marta Ferencová, abych hrál homosexuála ve Všechno nebo nic, tak ten mi to odstartoval," smál se Petr, který je v občanském životě heterosexuál a vychovává už i malou holčičku. S dětmi na place to pro něj tedy není premiérové setkání.

Byli jsme ovšem zvědaví, jak se mu hraje pár s Jakubem Prachařem. "Náš vztah je naprosto v pohodě. Jsme vyharmonizovaní a dneska je úplněk, takže nám to funguje ještě líp," smál se Vaněk, protože natáčení jsme navštívili právě v úplňkový den.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám