Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (57) byla neodmyslitelně spjata s televizní show Česko Slovensko má talent. V sedmé řadě soutěže ale překvapivě nebude. Mnohonásobnou slavici nahradí Marta Jandová (49).

Bílá se s oblíbeným projektem rozloučila s těžkým srdcem, a to na základě svého rozhodnutí, které dlouho zvažovala.

„Prožila jsem s Talentem nádherných šest let. Byla to skvělá zkušenost a projekt, který mne velmi obohatil. Teď už ale musím jít dál. Můj program je tak nabitý, že není v mých silách stihnout vše. Proto jsem se rozhodla, že své křeslo porotce s láskou přenechám někomu, kdo bude stejný nadšenec jako já. Všem soutěžícím a účinkujícím držím palce a budu vše s napětím z dálky sledovat,“ zdůvodnila Lucie Bílá své rozhodnutí.

Do uvolněného porotcovského křesla nově zasedne zpěvačka Marta Jandová. „Věděli jsme od začátku, že nahradit Lucii Bílou nebude vůbec jednoduché. Proto jsme hledali dámu, která je vtipná, pohotová, empatická, ale také nekompromisní při rozhodování. Naše volba padla na Martu Jandovou, která přesně tyto atributy splňuje a sama je také skvělou a úspěšnou zpěvačkou,“ řekl Marek Singer, generální ředitel Primy.

Jandová se na svou novou roli těší. „Česko Slovensko má talent je další výzva v mém životě. Zatím jsem hodnotila jen zpěv a vystoupení, teď mne ale čeká množství jiných talentů a pravděpodobně i netalentů. Jsem velmi zvědavá a velmi se na to těším,“ prozradila tato sympatická zpěvačka. Marta v porotě zasedne vedle staronových tváří ve složení Jaro Slávik (49), Jakub Prachař (40), Diana Mórová (54).

Reklama

Další články

Načítám