Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sestra Jakuba Prachaře (40) Mariana Prachařová hodlá pokračovat ve své hudební kariéře, našlápnuté klipem a písní Heart of Gold. Po pauze, kdy se věnovala cestování, je zase připravená tvořit a zpívat.

"Teď jsem točila nový videoklip a jsem v Souboji coverů, v takovém novém pořadu o hudbě. Takže je to teď fajn," pochlubila se nám, že ve zpěvu pokračuje, protože ji baví více než herectví. "Zatím to nehodlám měnit," ujistila nás.

Ovšem s velkými koncerty zatím počítat nemůžeme, protože Mariana ještě nemá dost velký repertoár. "Mám pár vystoupení na léto. Ale bohužel ještě tolik vlastní tvorby, abych mohla vystupovat samostatně, nemám. Tak snad příští rok," krčila rameny.

A kolik písní tedy má? "Zatím je ten jeden singl, ale v dubnu vyjde druhý. Tak se na to těším. První singl jsem psala s Jirkou Burianem, alias kapitánem Demem, psal mi i tu druhou píseň. A teď přemýšlím o tom, že bych udělala i něco v češtině a text si sepsala sama," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám