Hlavní obsah
Článek

Když se v sobotu Agáta Prachařová (38) vrátila půl roku po porodu na molo a rovnou předváděla bikiny, takovou vlnu kritiky snad ani ona nečekala. Celulitida, povislý zadek, tvarohové nohy a vypouklé břicho. Takhle ve zkratce zhodnotili všichni, kdo nejsou matkami dvou dětí, její figuru.

"Bylo mi to samozřejmě líto. A to i toho, že jsem sice hodně cvičila, ale nestrávila víc času v solárku. I já musím uznat, že pohled na ty bílé nohy není úplně krásný. Tak kvůli tomu pojedeme na čtrnáct dní do Dubaje. Tam se vypláču a opálím," řekla nám. Prý ale opravdu brečela a od minulé soboty skoro nejí. I manžel Jakub Prachař (40) se divil, jak si to jeho žena bere.

"Ale svlíkat se budu vesele dál. Jasně, že když kojíte dvě děti, tak ty prsa máte trochu jinde, než by měly být. Ale jinak si myslím, že to nebylo tak hrozné. Někomu se to nelíbilo, ale co mi psaly matky, tak by se mnou všechny měnily. A to je pro mne důležité," pokračovala.

I v mnoha médiích ji vyzývají, že se má raději držet doma s dětmi než se vracet k modelingu. "Nevím, co k tomu říct. A opravdu to nebylo tak hrozné, jak to kvůli špatnému světlu vyšlo na fotkách," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám