Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) už dávno není takovou rebelkou, jakou si pamatujeme z minulosti. Coby dvojnásobná maminka už se přeci jen změnila a nestydí se veřejně projevit emoce.

Agátě dost často dělá společnost její babička Olga, která je i po devadesátce neskutečně vitální a své vnučce ráda pomáhá i s malou Miou.

Agáta teď babičce vzdala hold krásnou fotkou, na které má svoji ruku s prstenem obklopenou rukou babičky i malé dcerky Mii.

„Tři ženy, jedna na prstýnek čeká, jedna ho má a ta třetí ho už důvod nosit nemá... život," okomentovala rodinný snímek napříč generacemi Agáta, která dceru Miu přivedla na svět loni v září. Doma má ještě šestiletého syna Kryšpína, jenž roste jako z vody.

„Těšíte se, až budou moci do koutku, a když jsou v koutku, je vám líto že už je nedržíte v náručí. Ten život je hrozně rychlej,“ zamyslela se Agáta pod další snímkem své malé dcerky, kterou ale ukázala jen zezadu. Snímek malé Mii v celé své kráse zatím s manželem Jakubem Prachařem (40) nezveřejnili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám