Hlavní obsah
Článek

Herec, zpěvák a muzikant ze skupiny Nightwork, v níž hrál spolu s Vojtou Dykem (38) nebo Jakubem Prachařem, se živí také jako dabér. Jan Maxián už podruhé namluvil i postavičku tučňáka Codyho v animovaném filmu Na vlnách 2. A premiéru si nenechaly ujít ani jeho manželka Lucie a malá dcerka Rebeka Nela.

Premiéra byla hodně netradiční, protože před promítáním si známé tváře mohly vyzkoušet surfování ve speciální aréně. A Honzovy holky se zapojily také. "Na surfu jsem byl poprvé, ale od malička jsem milovník jachtingu, pak jsem jezdil na dvouposádkových lodích. Když mám možnost, vyrazím na moře, anebo někam, kde fouká vítr. Ale prkno jsem opravdu ještě nezkoušel, dokonce ani snowboard anebo skateboard. Ten možná někdy v 1. třídě," řekl Super.cz.

"Mám v hlavě asi dva litry chlorované body, ty pády byly náročné," dodal, takže jsme odtušili, že možná právě proto, že nevěděl, jaké to bude, zatáhl do akce i svoji rodinu. "Moje žena je sportovec, tak byla rozhodně pro. A moje dcera je po mně permanentně zvídavá, takže když je možnost něco zkusit, tak do toho taky jde," svěřil.

A nebál se Honza, že se Nelince může něco stát? "Kdybych se bál moc, tak bych za ní musel pořád skákat. Musím ji nechat, ať si všechno vyzkouší sama. Ale zvládla to krásně, také tam nebyla pořád sama, na začátku byla s trenérkou, která se o ni starala. A když bylo vidět, že ji to baví a nebojí se, tak se pustila a jela bez pomoci," dodal.

Celá rodinka je prostě velmi sportovní a podle Honzy k žádnému zranění nikdy nedošlo. "Je to někdy sice trochu na hraně, ale o to víc si člověk užije, když se dostane zpátky do bezpečí," uzavřel Maxián.

Reklama

Další články

Načítám