Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakuba Štáfka znají televizní diváci především z nekonečného seriálu Ulice. Proto nás trochu překvapil, když teď seriál, i když pro internetovou televizi, sám režíruje. "Dělal jsem pilotní díl s tím, že jsem vymyslel hlavní postavu bláznivého fotbalisty, ale ke zbylým desíti dílům jsem si přizval dalšího režiséra," upravil informace o seriálu Vyšehrad Jakub.

"Už toho na mě bylo moc, nezvládám všechno jako můj jmenovec Jakub Kohák," smál se Kuba, který ve všech dílech hraje společně s Ondřejem Pavelkou a Jakubem Prachařem. "K tomu se objevují další epizodní postavy, kde je spousta postav z fotbalového prostředí, současných i bývalých fotbalových hráčů, ale i další herci," doplnil. V Ulici se prý od režisérů neučil. "To je něco úplně jiného, nelze to srovnávat," krčil rameny.

A o čem vlastně seriál z fotbalového prostředí je? "Je to o výborném fotbalistovi, který má potenciál stát se v Česku nejlepším, ale v hlavě to nemá úplně v pořádku. Je to trošku magor, nezodpovědný, chlastá, zajímají ho ženské. On chce být fotbalistou, nechce hrát fotbal," upřesnil Štáfek, jehož na představení seriálu pro média přišla podpořit krásná přítelkyně Monika Timková.

Reklama

Další články

Načítám