Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sara Sandeva (26) aktuálně prožívá velkou kariérní výzvu. Krásná brunetka totiž získala hlavní roli ve filipínském filmu, kvůli které musela neplánovaně v den makedonských Vánoc odletět na nějakou dobu do Asie.

„Fotka vyfocená v den makedonských Vánoc. To to máte všechno naplánovaný. Jak vám přiletí rodina z Makedonie, že budete celý Vánoce doma, a pak vám dají vízum, druhý den pošlou letenky a po štědrovečerní večeři jedete na letiště. Se scénářem v tašce a hlavní rolí ve filipínským filmu,“ napsala krásná brunetka ke snímku z letiště.

Zároveň v příspěvku poděkovala svým nejbližším včetně partnera Jakuba Prachaře (40) za podporu. Kdy se vrátí zpátky do Česka, je zatím otázkou.

„Díky bohu za podporující rodinu, nejlepšího chlapa a manažerku, která tu teď sedí vedle mě na place. Miluju vás. A já jdu zase točit, je to zážitek,“ dodala Sara Sandeva.

Reklama

Další články

Načítám