Hlavní obsah
Článek

Známá česká modelka Kateřina Průšová musí řešit situaci, na kterou není úplně zvyklá. Po rozvodu si sice užívá s svým pohledným partnerem Davidem, ale vážné zranění na lyžích jí přidělalo pěkných pár vrásek. Mimo jiné ji zneklidňuje také to, kde vydělá peníze, které ji momentálně unikají tím, že nemůže chodit domluvené přehlídky a fotit tak, jak je zvyklá.

Není tak divu, že zkouší své štěstí všude, kde má dveře otevřené. Ve středu večer se tak objevila v  pražském kasinu Ambassador, kde startovala nová pokerová tour, která se v kasinu bude konat pravidelně. Jenže Průšová svými pokerovými schopnostmi zrovna neoslnila. Ba naopak.

"Co se týče karet, tak já končím u prší. Ještě jsem uměla takovou tu jednu bezva karetní hru, co se stále hrávala ve škole. Jo, záchod se jmenovala. A jak se vůbec ten poker hraje," ptala se nepokrytě Průšová při pohledu na bezmála čtyři desítky nadšenců, kteří bojovali o celkovou sumu 100 000 korun až do páté hodiny ranní. Odpovědi se však od hráčů nedočkala, a tak asi po hodině s přítelem opět odkulhala do tmy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám