Hlavní obsah
Článek

Jak dokonale narušit klidné rodinné odpoledne? Vítězky nejnovějšího ročníku České Miss by vám mohly dát neprůstřelný návod. V jihotyrolském středisku Alta Badia totiž napáchaly pořádný rozruch. Při focení pro Českou Miss a zdejší magazín totiž italští tátové od rodin vstávali od rodinných obědů a chodili si trio pohledných Češek nezakrytě fotit i přes nevraživé pohledy svých žen.

Ne že by snad Italky neměly své kouzlo. Ale trocha českého šarmu dokáže s italskými muži zázraky. A když se ten šarm ztrojnásobí, tak mají lyžaři, kteří si užívají posledního týdne sezóny, pořádně zamotané hlavy.

Když se české krásky vyřádily na místních sjezdovkách, které jsou i ve slunečném dubnu uhlazené na výbornou, jaly se obsadit sluneční lehátka a trochu odpočívat. Místní muže, kteří si je chodili fotit, buď nevnímaly, anebo jednoduše nechtěly vnímat. A že lačných pohledů u vyhlášené horské chaty Las Vegas bylo habaděj.

„Neprovokujeme, užíváme si první jarní sluníčko. V České republice se nám ho letos zatím moc nedostalo, tak se nám poštěstilo aspoň tady,“ smála se Andrea Kalousová z Jablonného nad Orlicí, která se hodně rychle vyprofilovala jako největší šídlo vítězné trojky.

Na svou titulní stranu si české trio vybral i místní turistický magazín a dívky tak byly v centru dění. Nejvíce se ale naběhal oficiální fotograf České Miss Lukáš Navara, který se snažil Nikol Švantnerovou, Andreu Kalousovou a Karolínu Mališovou zachytit tak, aby s fotkami byli spokojení nejen pořadatelé akce, ale také dívky. A to bývá v případě dívek někdy úkol nadlidský...

Reklama

Další články

Načítám