Hlavní obsah
Jakub Kynčl
Článek

Moderátorka Zorka Hejdová si užívá se svým manželem Mírou marockých slunečních paprsků. S manželem dostavují na Plzeňsku rodinný dům a přiznávají, že toho mají až nad hlavu. Týdenní zmizení na severozápad Afriky tak prý oba berou jako nutný odpočinek, aby se z kombinace práce a budování nového hnízdečka lásky nezbláznili.

Když opouštěla Českou republiku, teploměr ukazoval pět stupňů nad nulou. V Maroku ji však přivítala vedra, která ji svlékla do plavek. Vždyť v orientální Marrákeši se rtuť vyšplhala nad hranici 30 stupňů. V legendární Casablance to už pak nevydržela a po prohlídce třetí největší mešity na světě, Hassana II., skočila rovnou do hotelového bazénu. A Maročané na ní mohli doslova oči nechat.

"Je to tu kultivovanější než v jiných arabských zemích, ale člověk samozřejmě ty pohledy v zádech cítí. Jeden z místních mě chtěl bezelstně pohladit po vlasech, ale průvodce naší modré cestovky zasáhnul hodně rychle. Jinak si mě tu ale můj Míra hlídá kvalitně. Mít vedle sebe vysokého chlapa se neztratí nikde ve světě," smála se Zorka a Míru si už držela na dosah.

Populární česká moderátorka má program v Maroku pořádně natřískaný. Po příletu do populárního letoviska Agadir projela už Marrákeš i Casablanku. U toho ale neskončí, v dalších dnech navštíví královská města Rabat a Fés, přičemž posléze plánuje i jednu noc přespat v romantickém kempu přímo na Sahaře.

Reklama

Další články

Načítám