Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský krasavec Jesse Metcalfe na pondělní londýnské tiskové konferenci prozradil, že málem neúčinkoval v nejnovějším pokračování legendárního seriálu Dallas. Metcalfe o sobě dal poprvé výrazně vědět jako zahradník v seriálu Zoufalé manželky. Nyní ulovil další významnou roli, v první sérii ztvárňuje Bobbyho (Patrick Duffy) nevlastního syna Christophera. Na české televizní obrazovky se nové díly Dallasu dostanou prostřednictvím TV Nova zřejmě na jaře příštího roku.

"Původně jsem se účastnil konkurzu na postavu Johna Rosse juniora. Přes Skype jsem poslal svůj zkušební výstup. Nějaká odezva tam byla, ale pak se objevil Josh Henderson, který podle mě ztvárňuje tuto postavu úplně úžasně. Tým mě však následně oslovil, zda bych neměl zájem o roli Christophera a já jsem si brzy uvědomil, že se asi více hodím právě na tuto postavu," uvedl Metcalfe.

"Hodně jsem o tom všem nejdříve pochyboval. Měl jsem volný víkend v Los Angeles, když mi zavolal agent, zda chci jít na konkurz do seriálu Dallas. A moje první reakce byla: 'Ne'. Volal jsem to přítelkyni, která mě přesvědčila, ať si přečtu scénář a že to bude třeba stát za to. A měla pravdu. Když jsem si pročetl scénář, pochopil jsem, že mám před sebou opravdu skvělý kousek práce," dodal Metcalfe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám