Hlavní obsah
Článek

Páteční královská svatba upoutala k televizním obrazovkám po celém světě možná až dvě miliardy diváků. Ti nejen zaujatě sledovali celý slavnostní ceremoniál, ale prohlíželi si i každičký zajímavý detail. A šaty sestry nevěsty Pippy Middleton se staly jedním z největších šlágrů celé svatby. Tedy šaty - spíše postava, která se pod nimi ukrývala. A že prostoru pro představivost bylo opravdu málo...

Pippa Middleton sice není podobně jako její sestra (42) zrovna obdařená ve vrchních partiích těla, ale svou úžasně tvarovanou postavou a krásně vytvarovaným pozadím nenechává nikoho na pochybách, která žena se stane novým oblíbencem světových magazínů. A jak dokazuje jeden ze snímků, které vám v galerii přinášíme, jejího výjimečného pozadí si britští paparazzi povšimli už dříve.

Jak to ale už tak bývá, jako první zareagovala internetová komunita. Na sociální síti Facebook má totiž pozadí krásné Britky už přes 93 tisíc obdivovatelů a stále jich přibývá raketovým tempem. Přes 80 tisíc fanoušků už má i skupina "Pippa Middleton je singl - princovi Harrymu (39) se to líbí".

Reklama

Další články

Načítám