Hlavní obsah
Jakub Kynčl
Článek

Hokejista Jakub Voráček a Helena Zeťová (43) se potkali na benefici Karla Rachůnka, kde se dražily hokejové předměty, a jejíž výtěžek, celkem tři milióny korun, poputuje na postižené děti. Kuriózní a zároveň dojemná byla dražba bruslí tragicky zesnulého hokejisty Josefa Vašíčka. O ty se totiž přetahovali právě hokejista celku Philadelphia Flyers Jakub Voráček a zpěvačka Helena Zeťová. Dražební souboj vyhrál Voráček, brusle si však nenechal a dal je darem populární zpěvačce.

„Už u 60 000 nás Helena dražbou překvapovala, jak pořád přihazovala. Nakonec ji Vory trumfnul poslední částkou 205 000 korun. Po dražbě však brusle hned odnesl Heleně, že jsou pro ni. Bylo to krásné gesto a pro nás byla velká čest tuto akci moderovat," shodli se po akci moderátoři Míra Hejda a Zorka Kepková.

Kromě zmíněných bruslí se dražil například dres Josefa Vašíčka nebo dres Jaromíra Jágra se speciálním věnováním Slovácké benefici. Samotným vrcholem pak byl reprezentační dres Karla Rachůnka. O tyto předměty se strhl velký boj a částky létaly ve statisících. Rachůnkův dres se nakonec vydražil za půl miliónu korun.

Reklama

Další články

Načítám