Hlavní obsah
Článek

Česká topmodelka Petra Němcová (44) dotančila v americké soutěži Dancing with the Stars. Poměrně slabé vystoupení předvedla se svým tanečním partnerem Dmitrym Chaplinem už v minulém díle, tehdy ale hlasování navzdory nevalnému hodnocení od porotců ještě ustála. Tentokrát se však se slzami v očích poroučela ze soutěže právě ona.

Sen jednatřicetileté modelky je u konce. Porota ji s partnerem Dmitrym Chaplinem zařadila na sdílené poslední místo společně s párem Kendra Wilkinsonová (fotomodelka) a Ralph Macchio. Zatímco druhý jmenovaný pár i přes nevalný výkon do dalšího kola postoupil, Němcová už takové štěstí neměla.

"Byla to pro mě cesta měnící život. Udělala jsem si tu i nějaké skvělé přátele. Dmitry mě skvěle snášel celé ty dva měsíce," řekla Němcová, čímž nabídla moderátorovi Tomu Bergeronovi nahrávku na smeč.

"To muselo být těžké," reagoval v žertu Bergeron, což Němcovou, které se draly slzy do očí, aspoň na chvíli rozesmálo.

Není to poprvé, co se během soutěže objevily v očích krásné Češky slzy. Již v předposledním díle se rozbrečela při tréninku, kdy v souvislosti s japonským tsunami vzpomínala na to, jak podobnou hrůzu zažívala sama na vlastní kůži před šesti lety v Thajsku. Přišla tehdy o snoubence a sama utrpěla vážná zranění, včetně mnohočetné fraktury pánevní kosti.

Reklama

Další články

Načítám