Hlavní obsah
Článek

Manželka Muže roku 2015 Jakuba Krause (34) si pěkně vystřelila ze svých fanoušků. To, že Evu jakožto fitness trenérku baví sport a nevzdává se ho ani v období těhotenství, nikoho příliš nepřekvapilo. Některé ale šokovala svým plánem, o který se podělila na sociálních sítích.

„Protože mi závodění a dřina s ní spojená už moc chybí, rozhodla jsem se na závodní prkna vrátit!“ svěřila se těhotná blondýnka, která má pár týdnů do porodu.

„Vybrala jsem si k tomu červencový Arnold Classic v Reykjavíku, tak mi držte palce, ať za cca pět týdnů po porodu stihnu udělat pořádnou formu! I když je očekávána účast široké světové špičky, dopředu nic nevzdávám a věřím si na medailové umístění!“ píše odhodlaně fitness trenérka.

Naštěstí bystří fanoušci pochopili, že se jedná o aprílový žert, kterým je chtěla 1. dubna pobavit. I tak zůstali někteří v šoku z představy, že si blondýnka v období šestinedělí odskočí od miminka do posilovny a bude podstupovat náročné tréninky a přísnou dietu.

„Doufám, že Apríl, protože jinak neúcta k tělu po porodu,“ reaguje jedna z fanynek. „Apríl? Jestli ne, tak to klobouk dolů... Doufám, že až po porodu,“ píše jiná. Manželka Muže roku ale neztrácí smysl pro humor a rebelsky provokuje dál. „Nic mě nezastaví! Takže kdyby se holčičce náhodou ještě nechtělo, odzávodím to s ní,“ vtipkuje Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám