Hlavní obsah
Článek

Je to jen pár týdnů, co bydlí ve svém. Kdo by si ale myslel, že Muž roku 2015 Jakub Kraus (34), který reprezentoval letos Česko i na soutěži Mr World, trávil měsíce na prohlídkách, mýlil by se. Všechno zařizovala jeho žena Eva.

"Ještě žijeme v krabicích, ale jsme hrozně nadšení. Byl to náš velký sen a vtipné je, že jsem ten dům uvnitř viděl až ve chvíli, kdy jsme si ho přebírali," prozradil Kuba. "Já totiž ten dům vybrala, když byl Kuba na světové soutěži na Filipínách. Posílala jsem mu jenom fotky a videa z prohlídek, na které jsem chodila," upřesnila jeho žena.

Když už Eva všechno zařídila, Jakub žádné připomínky neměl. "Zastávám heslo: happy wife, happy life," smál se Kraus. "Pokud je šťastná Eva, tak já taky. Ale já jí ve všem věřil. Všechno zvládla sama, tedy ještě s jejím tatínkem, který je elektrikář. A dostali jsme posvěcení i od něj, že do toho můžeme jít. První zálohu jsem posílal ještě z Filipín, aniž bych cokoli viděl," doplnil.

Se zařizováním už ale konečně pomáhá. "Mám úplně sedřené klouby, nebyl jsem ani jednou cvičit, protože jsme stěhovali, montovali a je tam práce nad hlavu," dopřáli si Krausovi zasloužené volno, když Jakub dostal nabídku nafotit s manželkou novou kolekci zimního oblečení ve Špindlerově Mlýně, kde jsme si s nimi také povídali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám