Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svatbu si Jakub Kraus (34) s partnerkou Evou vystrojili pod žhavým sluncem na řeckém ostrově Santorini. To ale páru nebylo dost a nepřipravil se ani o exotickou svatební cestu. Uskutečnila se na ostrově Bali.

Vzhledem k tomu, že svatba proběhla v zahraničí a společně se svatebčany včetně Leoše Mareše a jeho manželky Moniky si ji užívali celý týden, nechtěli novomanželé vyrazit na líbánky hned, ale chvíli si počkali.

Jakub už v minulosti indonéský ostrov navštívil, pro Evu to byla premiéra. „Já byl na Bali už dvakrát předtím, ale to bylo před šesti a sedmi lety. Od té doby se toho dost změnilo, tehdy jsem trávil čas nejvíce ve vodě a chytal jsem na surfu vlny. Teď jsme za necelé tři týdny procestovali pět různých oblastí včetně vedlejšího ostrova Nusa Penida, kde jsme objevili Diamond Beach, nejkrásnější pláž, kterou jsme kdy viděli. Navíc jsme ji měli celou pro sebe, nikdo tam nebyl,” vzpomíná na romantické chvíle držitel titulu Muž roku 2015.

Eva a Jakub si v ráji užívali romantické momenty, ale nebyla nouze ani o drama. „Přímo na pláži jsem si jednou v místním bistru dal grilovanou chobotnici a nejspíš jsem z ní měl nějakou formu otravy, celou noc jsem se klepal, střídala se mi zimnice s návaly tepla a hrozilo, že následující den nebudeme moct pokračovat dál. Měli jsme zrovna naplánovaný přesun lodí. Naštěstí se mi ale ráno ulevilo,” vzpomíná na nepříjemné chvíle Jakub.

Svého Černého Petra si vybrala i Eva. „Den předtím zažila drama hlavně Evička, která má velký strach z výšek. Jeli jsme se podívat na vyhlášenou pláž Kelingking, jejíž tvar připomíná hlavu T-rexe. Bohužel se k ní sestupuje velmi obtížnou stezkou, která je mnohdy nedostatečně jištěná a jediný chybný krok či zaškobrtnutí by mohlo znamenat pád ze skály dolů. Evička se statečně držela dvě třetiny cesty dolů, ale poté začala být cesta ještě nebezpečnější, a tak jsme se rozhodli vrátit a vyšplhat zase zpět. Evička byla celá zelená a bylo na ní vidět, že bojuje opravdu s velkým strachem. Cestou zpět jsme navíc potkali japonskou turistku, která nejspíš uklouzla, po celém těle byla sedřená. Takže na tuhle pláž si dávejte pozor,” radí Jakub.

Největší nepříjemnost nakonec přišla až po návratu z Asie, kdy Evě neznámý muž ukradl telefon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám