Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jake Gyllenhaal (43) vyvedl na udílení cen Tony francouzskou modelku Jeanne Cadieu (25). Nejspíš ale usoudili, že nechtějí budit tolik pozornosti, protože na červeném koberci zapózovali každý zvlášť.

Dvojice je spojována už od roku 2018, ke vztahu se ale nikdy nevyjádřila. Jake byl nominován za hlavní roli ve hře Sea Wall/A Life a vynesl růžový, saténový oblek značky Prada. Nutno podotknout, že snad nikdo nevypadá v růžové mužněji než Gyllenhaal.

Jeanne to v šatech s výstřihem také velmi slušelo, vedle herce se ale v průběhu udílení cen neobjevila. S Jakem ji poprvé vyfotili v Paříži v prosinci 2018. Od té doby je fotografové občas někde zachytí, modelka nechyběla ani na premiéře zmiňované hry, za kterou si vysloužil nominaci. Šlo o jeho třetí roli na Broadwayi.

Jake si od jisté doby své soukromí raději střeží, i když se v minulosti netajil románky se slavnými herečkami Kirsten Dunst, Reese Witherspoon nebo zpěvačkou Taylor Swift.

„Považuji svůj intimní život za velmi důležitý a nemyslím si, že by někdo musel znát detaily z mého soukromí. Pokud jste ve vztahu, neustále vás pranýřují. Proto o něm nemluvím,“ uvedl v minulosti pro The Guardian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám