Hlavní obsah
Článek

Následující osobnosti nemusely čekat na bohatství až do doby, než se sami proslaví. Mnoho herců, hereček, ale i zpěváků a zpěvaček si přijdou do Hollywoodu plnit svůj sen a je pro ně těžké zaplatit každý měsíc nájem, aby mohli na své kariéře pracovat.

Následující umělci to měli trošku lehčí nežli ostatní. Narodili se totiž do rodin, kde už peníze byly a nebylo jich málo.

Julia Louis-Dreyfus

Herečka a výborná komička, kterou můžete znát ze sitcomu Show Jerryho Seinfelda, Nové trable staré Christine nebo Viceprezident je dcerou miliardáře Gerarda Louis-Dreyfuse, jehož jmění bylo oceněno na 3,4 miliardy dolarů.

Herečka, která se proslavila rolí ve filmu Modrá laguna, má dokonce šlechtické předky z Itálie. Její babička byla italská kněžna Donna Marina Torlonia. Její otec byl jednatelem v kosmetické firmě Revlon.

Charismatický krasavec ze Zkrocené hory či Zodiaca byl přímo předurčen pro to, stát se hercem. Jeho otec byl úspěšný režisér Stephen Gyllenhaal a matka byla dokonce za svou scénáristickou práci nominována na Oscara.

Rooney Mara

Rodina jejího otce zakládala tým amerického fotbalu New York Giants a rodina její matky založila tým Pittsburgh Steelers. Rooney aktuálně chodí s hercem Joaquinem Phoenixem.

Zpěvák skupiny Maroon 5 se také nenarodil zrovna do chudé rodiny. Jeho otec byl zakladatelem úspěšného módního řetězce M. Fredric.

Rashida Jones

Herečka je dcerou slavného hudebního producenta Quincyho Jonese, který měl na starosti i nejprodávanější album Michaela Jacksona (†50) Thriller. Jeho jmění se odhaduje na 310 miliónů dolarů.

Robin Thicke

Zpěvák slavného hitu Blurred Lines je synem herečky Glorie Loring, která hrála v nekonečném seriálu Tak jde čas a herce Alana Thicke z dalšího úspěšného amerického seriálu Growing Pains.

Reklama

Další články

Načítám