Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a bývalá královna krásy Iveta Vítová (40) se na delší čas rozloučila s televizními diváky. Včera naposledy moderovala na Nově a nyní se už bude chystat na příchod miminka. Ve večerních zprávách byla naposledy už před více jak dvěma týdny, kdy neplánovaně televize vyhodila jejího kolegu Petra Suchoně. Coby jeho moderátorská partnerka tak přišla o moderování zpráv také.

"Termín porodu mám začátkem srpna, jsem ve 33. týdnu. Včera bylo pro mě velké loučení. Byl to zvláštní pocit, natáčeli jsme večer, nepřišla jsem do šrumce. S Luckou Borhyovou, která měla službu na zprávy, jsme se rozloučily, s Reyem udělali selfíčko na památku. S holkama jsme si daly v maskérně bonbóny," řekla Super.cz Vítová.

S dcerou Anetkou byla na mateřské tři roky, ráda bych se tentokrát vrátila o poznání dříve. "Půl roku po porodu končí mateřská, ráda bych se pak alespoň částečně vrátila. Uvidíme, jak to bude. Jak bude chtít Nova, a také jak to bude reálné skloubit s dětmi," vysvětluje.

Jasné je, že do večerních zpráv to návrat už nebude. "Jestli se vrátím, tak asi na jiné relace," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám