Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Iveta Vítová (40) je v 6. měsíci těhotenství, ale zatím to na ní není vůbec znát. Nejen na obrazovce během moderování Televizních novin, ale ani na veřejnosti byste nepoznali, že se už brzy stane dvojnásobnou maminkou.

"Cítím se dobře, začala jsem 6. měsíc. Ten se říká, že je nejpohodovější. Bříško nepřekáží, chodím na procházky," řekla Super.cz Iveta. I když všude slýchává, že spíš vypadá, že se více naobědvala, sama ten pocit nemá.

"Přijde mi, že je bříško obrovské v porovnání s tím, když jsem čekala Anetku. Zepředu to asi není vidět. V televizi to vypadá, že vůbec nic. Nahoře mám šest kilo," prozrazuje.

Pohlaví miminka už s manželem znají. "Víme, ale chtěli bychom to ještě udržet. Malé tajemství bychom si chtěli nechat," usmívá se Vítová, která má termín porodu na konci srpna.

Přiznává, že s přibývajícími roky má větší obavy než s první dcerou. "Bylo mi 29 let, nic jsem neřešila, teď už jsem víc ustrašená. Z prvních testů, z genetiky, teď si říkám, že už by bylo fajn, abych byla v 7. měsíci, kdy už je miminko životaschopné. Pořád něco," přiznala Iveta, která ještě před porodem navštívila také lékaře kvůli pihám na těle, které se jí nezdály.

"Spousta lidí mě strašila, já na vyšetření pih nikdy předtím nebyla. Raději jsem se rozhodla pro kontrolu a už si můžu oddychnout. Pan doktor Pavel Krejzlik mě ubezpečil, že je všechno v naprostém pořádku," dodala Vítová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám