Hlavní obsah
Článek

Prázdniny skončily a děti se vrací zpátky do škol, i když kvůli pandemii koronaviru za různých bezpečnostních opatření. Do škol a školek letos doprovodily své ratolesti i známé tváře a pro některé to bylo úplně poprvé.

Například Tomáš (37) a Tamara (36) Klusovi dnešním dnem „odevzdali“ už všechny tři děti do školy a školky a poprvé mají v dopoledních hodinách prázdný dům. „Tak dnešním dnem máme všechny děti takzvaně v systému. Zvláštní pocit... Po 8 letech každodenního mama kolotoče nastalo půvabné bezvětří před mojí vlastní bouří... Těším se na každé nové dnes,“ napsala Tamara na svůj instagramový profil.

Eva Decastelo (45) měla své dva školáky kvůli koronaviru půl roku doma. „A jde se po půl roce do školy. Já jsem nadšená. Tak ať se vám tam líbí, lásky naše,“ přála synovi Míšovi a dcerce Zuzance moderátorka a herečka.

Zvláštní a možná i lítostné pocity měla dnes ráno moderátorka Laďka Něrgešová (48). „První den. Odevzdání "systému", ale rovnou říkám, že školku budeme dávat jen pár hodin v týdnu. A rozhodně ne každý den. Pohrát si, a k mamince!“ prohlásila brunetka pod fotkou svých dvou ratolestí, které jdou vstříc škole a školce.

Se svými prvňáčky letos vyrazili na zahájení školního roku také například sporťák Michal Hrdlička (35), který dcerku vybavil i typickým kornoutem se sladkostmi, nebo moderátorka Iveta Vítová (40), která se pochlubila snímkem s dcerou Anetkou přímo ze školní lavice.

Reklama

Další články

Načítám