Hlavní obsah
Článek

Straší ji čertem a občas ztratí trpělivost. Když nám moderátorka Iveta Vítová (40) prozradila metody, které používá při výchově svojí pětileté dcerky Anetky, naprosto jsme ji chápali. Anetka sice vypadá jako andílek, ale umí být taky pořádný čertík. "Ale biomatky na mně nenechají nit suchou," povzdychla si.

Ivetu s Anetkou jsme potkali těsně předtím, než zamířily na mikulášskou besídku, kterou měli zaměstnanci nachystanou na Nově. A Anetka byla hodnější než kdy jindy. Bála se čertů. "Ví proč. Kdyby byla úplně hodná, bát by se nemusela. Občas neposlechne, chodí pozdě spát, jí moc sladkostí," vypočítala Iveta s tím, že možná čert malou odnese. A Anetka ji dobře slyšela.

A jak tedy doma řeší, když Anetka zlobí víc, než se dá vydržet? "Občas zkouší hranice, kam až může zajít, a to pak počítám do tří. U té trojky většinou ví, že už se musí poslechnout a bylo by zle. Vydržím docela dost, ale když ani po té trojce neposlechne, občas dostane přes ruce nebo i přes zadek," nevyhýbá se úplně tělesným trestům moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám