Hlavní obsah
Článek

Desítku dívek ve věku čtrnáct až patnáct let čeká již za pár dní finále soutěže Dívka roku, kde se rozhodne, která z nich je nejkrásnější. Teenagerky mají za sebou soustředění a také první profesionální focení.

"Finálové večery máme vždycky tematické. Letos je tématem Ráj, takže jsme fotili hned dvě varianty fotografií. Jedny s hadem a druhé s jablkem. Musím říct, že holky byly opravdu odvážné, pózovat s hadem žádná neodmítla," řekla nám za organizátory soutěže Kristýna Sklenářová, která je i choreografkou večera, nad nímž už před několika lety převzala v roli patronky záštitu moderátorka Iveta Vítová (40).

Promenáda v plavkách samozřejmě tak mladinké dívky nečeká. Ve finále je zato kladen velký důraz na volnou disciplínu. Nachystaná jsou i taneční vystoupení a zazpívají i hvězdy českého šoubyznysu. Moderátorem finále bude David Gránský (32).

Finále proběhne již v pondělí v podvečer stejně jako loni v Divadle pod Palmovkou a výtěžek bude věnován na charitativní účely. "Osmým rokem spolupracujeme s Nadačním fondem Krtek, dětskou onkologií v Brně. Výtěžek z finálového večera bude darován nadačnímu fondu na projekt Domácí péče," dodala ještě Sklenářová.

Jaké dívky se dostaly do finále, můžete vidět v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám