Hlavní obsah
Článek

Pomalu se zdá, že nejlépe fungujícím lékem na plodnost jsou Televizní noviny. Už druhá moderátorka hlavního zpravodajského bloku na Nově je těhotná. Po Petře Svobodě je v požehnaném stavu také Renáta Czadernová.

Nechce si vzít příklad z kolegyň také Iveta Vítová (40)? „Že bych si řekla: ’Když ony, tak já taky?’ Teď myslím, že ne, ale to je přesně ono, že na dítě není nikdy ta vhodná chvilka,” svěřuje se se svým postojem bývalá královna krásy, která by ale dceři Anetce (5) ještě sourozence ráda pořídila.

„Nejdříve jsem si plánovala, že budu mít děti po sobě. Pak jsem se vrátila do práce a už jsem tam dva a půl roku. Teď se to nehodí, protože holky odcházejí. Takže zatím se do toho nehrnu, byť to holkám přeji,” svěřila se nám držitelka titulu Česká Miss 2009 na otevření estetické kliniky, již je tváří.

A má to už nyní moderátorka v práci díky babyboomu náročné? „V práci máme dvě moderátorky, které v létě porodí, zároveň tam máme moderátorky na mateřské, které se budou vracet. Renata i Petra jsou stále v práci, tak to máme stále stejně. Až holky odejdou, tak to teprve pocítím,” říká Lutovská.

Nikdo Ivetě oficiálně těhotenství nezakázal:  „To ani nejde, nebylo by to legislativně v pořádku. Ani v kuloárech se žádný podobný zákaz nenese. Naše vedení je tak pohodové, že by to ani nedopustilo. I v době, kdy jsem se chtěla vrátit do práce, tak jsme spolu řešili, kdy to bude vhodné. Když jsem řekla, že budu ještě rok doma, tak mi vyšli maximálně vstříc,” dodává s úsměvem Iveta Lutovská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám