Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Ivety Vítové (40) se pomalu dostává do věku, kdy se v ní začínají projevovat vlohy a talent. Zatímco držitelka titulu Česká Miss 2009 pětiletou dívenku pochopitelně směruje do dívčích oborů, manžel Jaroslav preferuje sport.

„Manžel z ní chce mít basketbalistku. Nedávno jsme navštívili nějaké baletní představení, a tak jsem se jí ptala, jestli nechce chodit na balet? Hned to zavrhla se slovy, že bude hrát basket,” smála se Iveta.

Malá Anetka ví, že maminka byla královnou krásy, ale větší inspirací je pro ni její práce v televizi. „Maminku bere asi jako vzor. Ani ne jako modelku, ale jako člověka, který hlásí zprávy. Sama je přesvědčená o tom, že bude pracovat v televizi.

Modeling bude ale možná přece jen jednou z možných cest. „Nedávno jsem byla v porotě na soutěži Dívka roku. Měli tam volné disciplíny a Anetka říkala, že bude jednou takhle hezky zpívat a tancovat jako ty holky. Třeba ji inspiruju, i když ne cíleně,” usmívá se Iveta Vítová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám