Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V těchto případech doslova platí přísloví, že jablko nepadá daleko od stromu.

Iva Kubelková a Natálie

Iva Kubelková (46) patří mezi naše nejkrásnější modelky, teď jí ale vyrostla silná konkurence. Její starší dcera Natálie (14) totiž po mamince zdědila krásu, a dokonce už má první pracovní nabídky z modelingových agentur. Jestli se ale nakonec vydá v matčiných šlépějích, zatím mladá kráska neví.

Jana Bernášková a Justýna

Dcera Jany Bernáškové (43) se své mamince nejen podobá, ale zdědila i umělecké vlohy. Justýnka (12) si dokonce hereckou profesi už i vyzkoušela. V seriálu Ulice si zahrála dceru kadeřnice Betty Barborku a maličkou roli získala i ve filmu Pohádky pro Emu.

Iveta Vítová a Aneta

Do krásy roste také dcerka Ivety Vítové (40) Anetka (5). Ta je sice na modeling ještě příliš malá, ale už v útlém věku pózovala před profesionálním fotografem. Moderátorka a bývalá Česká Miss s ní totiž už několikrát nafotila umělecké snímky a nemá ani problém s tím, že by se Anetka touto cestou jednou vydala.

Dana Batulková a Mariana Prachařová

Dcera slavného hereckého páru Dany Batulkové (60) a Davida Prachaře (59) se sice na rozdíl od svého bratra Jakuba Prachaře (40) nestala herečkou, umělecké vlohy ale zdědila a zkouší štěstí na hudební scéně. Co se týče vzhledu, Mariana (24) své geny rozhodně nezapře. Nedávno si navíc nechala zkrátit vlasy na mikádo, v němž vypadá jako maminčina mladší kopie.

Ivana Jirešová a Sofie

Ještě nedávno byla dcera Ivany Jirešové (47) malá blonďatá holčička a najednou je z ní velká slečna, která se navíc své mamince čím dál víc podobá. Se Sofií (13) herečka nedávno vyrazila do společnosti, kde náctiletá dívka překvapila především vyspělým vzhledem, který zvýraznila make-upem.

Reklama

Další články

Načítám