Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Ivetu Vítovou (40) je její dcera Aneta nadevše drahá. Ale co si budeme povídat, i milující matka občas potřebuje pauzu od rodičovských povinností. Moderátorka zpravodajství na televizi Nova proto využila pozvání na představení a křtu videoklipu SARA zpěváka Ladislava Bubnára a vyrazila do společnosti i s manželem a přáteli.

Tři a půlletá Anetka zůstala doma v péči své chůvy. „Jelikož je to poprvé, tak jsem dost nervózní a bojím se i dívat na telefon,” svěřila své obavy Česká Miss 2009.

Aneta je na maminku velmi fixovaná a nechce se od ní hnout ani na krok. Iveta proto musela před odjezdem na večírek vytvořit šibalský plán. „Udělali jsem to tak, že jsem ji dneska vůbec neviděla. Kdybych přišla domů a pozdravila bych se s ní a zase chtěla odjet, tak by to bylo horší. Udělali jsme to docela vtipně, že manžel zůstal doma, já jsem odjela do obchoďáku na kafe, pak jsem ho vyzvedla tak, aby to malá neviděla - stála jsem s autem za rohem. Takový hrozný machinace to byly,” smála se Iveta Vítová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám