Hlavní obsah
Článek

Iveta Vítová (40) se před pár měsíci vrátila zpátky na obrazovky Novy po mateřské dovolené. Hned se objevily hlasy, že působí nepřirozeně a namyšleně. Iveta to kupodivu uznává, má pro to, jak ve zprávách působí, pádný důvod. A co nám řekla o zvláštním požadavku, který dostala od fetišisty?

Po návratu do televize už se zase cítí na koni, přestože začátky nebyly zrovna příjemné.

„Počáteční nervozita k tomu patří, už to ale není jako na začátku, kdy jsem si sedla do studia a úplně mi bušilo srdce a bála jsem se, co přijde. Už mě teď nerozhodí, když třeba vypadne čtecí zařízení. To samozřejmě trénujeme. S těmito věcmi se počítá. Zprávy máme vytisknuté. Asi však nejsem ženská, která umí dvě věci najednou, takže když do toho na mě mluví do sluchátka režisér, je to složitější,“ prozradila nám.

Webu Super.cz práskla i to, co říká na kritiku, že působí na diváky namyšleně. Uznává to.

„Moc se ve zprávách neumím smát, veselých věcí tam moc není. Když už ano, tak si to snažím užít a usmívat se u toho. Pravda je, že jsem asi většinou vážná, tak patrně působím namyšleně,“ připouští.

A co její fandové? Jednoho má fakt speciálního.

„Jednou mi někdo psal, jakou mám velikost nohy, a jestli by mohl dostat mou starou botu. To bylo asi nejdivnější. Vesměs jsou to ale pozitivní věci a dotazy, kde mohou získat podpis. Naštěstí to nemám jako Inna Puhajková, které chodí pánská přirození,“ dodala Vítová, která svému obdivovateli přes nás konečně odpověděla na nejpalčivější otázku jeho života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám