Hlavní obsah
Článek

Ani zkušená dáma se občas nevyhne kalhotkovému trapasu. A stačí přitom tak málo! V hodně odvážném modelu se leckdy jedná jen o jediný neopatrný pohyb a kalhotky vykouknou ven. Fotografům pak už stačí jen okamžik a nelichotivý snímek je na světě. Která celebrita to letos moc nevychytala a ukázala, jaké nosí spodní prádlo?

Přebornicí v odhalování kalhotek byla herečka Berenika Kohoutová (33). Ta nejprve nedržela nožky u sebe během křtu své knihy Sedmihlářky. Podobný trapas se jí stal i o pár měsíců později, když odhalila zákoutí svého klína během nešikovné prezentace kostýmu princezny během představení divadelní hry Šíleně smutná princezna.

Podobná nehoda se stala i herečce Kláře Melíškové, jež se v krátkých šatičkách sice snažila držet jako dáma nožky u sebe, mezírku ale nakonec neměla šanci uhlídat.

Sezení v krátkých šatech nezvládla ani slovenská sexy herečka Zuzana Norisová, jež se nechala v kalhotkách zvěčnit na prezentaci francouzské kosmetiky.

Důkazem, že i mistr tesař se někdy i utne, je bývalá česká královna krásy a modelka Helena Houdová (44). Ta se po delší době objevila doma v Česku na festivalu zdravé stravy, kterou vášnivě propaguje. Kráska má sice bohaté zkušenosti z modelingu, ale když se posadila, neměla v kraťoučkých letních šatech šanci.

S kalhotkami to letos nevychytaly ani modelka a moderátorka Iveta Vítová (40) či primácká moderátorka Sandra Parmová.

Reklama

Další články

Načítám