Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší Česká Miss a moderátorka Iveta Vítová (40) se vrátila krásně opálená z dovolené. Odpočinek v luxusním hotelu, kde by ji personál obskakoval, ale nezažila. Manžel pronajal karavan a vyrazili i s dcerou Anetkou do kempu do Itálie.

"Bála jsem se, že to nezvládneme. Nejhorší na všem je narvat celej barák do asi devíti metrů čtverečních. Tahali jsme kola, brusle, kočárky, hračky, židle, stoly, stůl pro Anetku, kočárek na panenku, kuchyň, kávovar, sendvičovač. Měli jsme úplně všechno," řekla Super.cz s úsměvem Iveta.

Překvapivě to ale nebylo kvůli šetření financí, dovolená to je prý docela nákladná. "Půjčení karavanu a vše kolem je překvapivě ještě dražší než luxusní dovolená v hotelu. Peklo," říká moderátorka.

Manželovi se to tak zalíbilo, že koncem léta jedou do kempu znovu. "Tohle nás čeká ještě na konci prázdnin, to jedeme na Lipno za Luckou Křížkovou a jejím mužem. Bereme ještě čtyřkolku, takže jedeme i s přívěsem. Cirkusáci hadr," říká Iveta, která by ale luxusní dovolenou letos rozhodně ocenila.

"Třetí dovolená by snad už mohla být all inclusive v zimě. Chci být host hotelu, kde bude vše zařízené a jediná moje starost bude, abych se nespálila při opalování," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám