Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už deset let, co vyhrála korunku v soutěži krásy Česká Miss a stále se v modelingu pohybuje. My se s Ivetou Vítovou (40) potkali, když moderovala casting soutěže Miss Face modelky Taťány Makarenko (34), která si získává stále větší prestiž.

"Jsem ráda, že jsem tentokrát nebyla v porotě, protože na mých bedrech nebylo, která z dívek postoupí a která ne, protože to vždycky beru jako velký závazek," řekla nám Iveta. Ta na rozdíl od mnoha dívek začínala v soutěžích krásy docela pozdě.

"Já v dětství soutěžila na koloběžce, na nějakou regionální soutěž krásy jsem se přihlásila až v době, kdy mi bylo nějakých sedmnáct," vysvětlila a nás zajímalo, zda neuvažuje o tom, že by do nějaké soutěže přihlásila svoji rozkošnou dcerku Anetku, s níž často chodí na společenské akce, takže se holčička mezi lidmi nebojí.

"Že bych s ní šla na nějakou Missis, anebo ji rovnou vyslala samotnou? To asi ne. Takhle ji trápit nebudu. Malá skony k exhibicionismu sice má, asi po tatínkovi, ale nevím. Pokud se jí bude něco líbit, něco ji nadchne, tak ji samozřejmě budu podporovat. Ale určitě nebudu taková maminka, která vezme dítě, učeše mu dva culíky a bude ho plačící táhnout za ruku a do něčeho nutit," mínila.

To, že má Anetka svoji hlavu, už je ale zřejmé. "Anetka se ráda sama obléká, styluje se podle svého vkusu, takže čím víc barev a různých vzorů, tím lepší. Jsme ve fázi, že když ji chci obléknout podle svého, nemůžu jí dávat na výběr a otvírat před ní její skříň. Musím ji zabavit třeba nějakou pohádkou nebo koukáním na ptáčky na zahradě," prozradila Iveta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám