Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z dlouhé řady manažerů Ivety Bartošové (†48) byl i hudební skladatel Zdeněk Barták, který se s Ivetou setkal ve dvou jejích životních etapách. Ještě jako s mladou dívkou plnou ideálů a nadějí a později pak už jako s ženou trpící nejrůznějšími problémy.

"Byla to pro mě velká zkušenost a určitě na to vzpomínám v dobrém, protože jsme ji po těch úvodních peripetiích vytáhli docela vysoko a daleko. Iveta jako taková byla samozřejmě výborná zpěvačka se všemi různými problémy jako mají všechny tyhle významné umělkyně. Ale myslím si, že tak, jak to s ní dopadlo, jsem si nikdy nedokázal ani představit," řekl Super.cz na preminéře minisérie Iveta, která se vysílá na kanále Voyo.

"Poprvé jsme se setkali, když s námi ještě zpívala se skupinou Kroky Františka Janečka takové hity jako Léto. Potom od nás odešla, mezitím se narodil malý Artur a pak se ke mně vrátila. To už jsem jí stačil napsat jenom jednu písničku a ta má asi osudový název textu, který napsal Vladimír Kočandrle. Jmenuje se Koncem to začíná," doplnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám